4 kpl kananmunia
2 dl sokeria
2 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
200 g margariinia
1 levy (150g-200g) tummaa suklaata
- Mittaa kuivat aineet (jauhot + leivinjauhe) kulhoon ja sekoita keskenään
- Sulata rasva kattilassa ja lisää samalla suklaapaloja sekaan. Sekoita samalla, mutta älä kiehauta, ettei suklaa pala. Suklaapalat voi sulattaa myös vesihauteessa, mutta suklaan sekaan ei saisi mennä ollenkaan vettä.
- Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi
- Lisää vuorotellen jauhoseosta ja suklaaseosta munasokerivaahtoon. Sekoita.
- Kaada taikina jauhotettuun irtopohjavuokaan.
- Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia
- Kakun on tarkoitus jäädä keskeltä vähän raa'aksi.
- Jos haluat, koristele jäähtynyt mutakakku tomusokerilla
Ihana!
VastaaPoistaTää on kyllä ihanaa, ja oikeesti vähän liiankin helppo tehä :D
Poista