2 sipulia
400 g jauhelihaa
2 prk tomaattimurskaa (a' 390 g purkki)
2 dl lihalientä (yhdestä lihaliemikuutiosta tulee yleensä 5dl lihalientä, tarkista paketin kyljestä)
1 kokonainen kynnetön valkosipuli tai 4-5 valkosipulin kynttä
tuoretta tai kuivattua basilikaa & oreganoa
suolaa, mustapippuria
paprikajauhetta, chiliä
pinnalle: juustoraastetta
- Kuori ja hienonna sipulit. Ruskista jauheliha ja sipulit kevyesti. Lisää tomaattimurska, lihaliemi ja mausteet. Anna seoksen hautua puoli tuntia välillä sekoittaen
- Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle tomaattikastiketta. Levitä kastikkeen päälle lasagnelevyjä. Tee niin monta kerrosta kuin vuoka antaa myöden, jätä päällimmäiseksi kuitenkin tomaattikastike. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
- Kypsennä 175 asteisessa uunissa noin 40-45 minuuttia
Reseptiin otin mallia "Kotiruoka" -keittokirjasta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti